Hvad er facereading ?

Facereading er blevet brugt i i flere tusinde år i Kina.  Man kan bruge facereading diagnostisk i traditionel kinesk medicin, og jeg kan som behandler se tegn på hvordan kroppens indre tilstand ser ud, og dermed er det et godt grundlag for en akupunktur behandling. Facereading kan også bruges som en form for life coaching session, hvor jeg læser ansigtets træk, linjer, mimik, ansigts struktur og derudfra kan fortælle ting om dit liv, dig som person og hvad dine styrker er. Det er meget dejligt at få en facereading og ikke spor farligt. Det styrker selvværd og tilliden til dig selv og de ting du har været igennem i dit liv. Målet med en facereading er at slippe de ting i livet man ikke har brug for længere og leve dit liv så frit og fuldt ud som du kan.

Facereading er også brugt som karriere coaching: "hvad er min plads i livet og hvad skal jeg her på jorden", dette er den mere spirituelle side af facereadingen.

Hvordan forgår det ?

Vi sidder på en stol hver, over for hinanden hvor vi sidder og snakker:  Jeg kigger på dine ører, hårgrænse, næste, øre, øjne og så spørger jeg dig om enkelte spørgsmål om dit liv , feks job og alder. Alt imens jeg læser mimik og træk. Derudfra kan jeg læse og styrke dig i de ting du er god til og hvad du kan blive bedre til for at blive gladere og mere tilfreds med livet. Det er en rigtig rar oplevelse og man går oftest derfra med en opløftet og glad følelse.

Min uddannelse ?

Jeg er uddannet hos den verdenskendte Lillian Bridges i Lotus Institute.

Hvis du har spørgsmål er du velkommen til at kontakte mig på Tlf. 28345624

 http://chinesehoroscop-e.com/face-reading/nose-shape-and-tip.php