FL
fl

Jeg har speciale i kosmetisk akupunktur og ansigtsakupunktur. Jeg udfører også traditionel krops akupunktur og kinesisk meridian massage 'tuina'.  læs herunder om kosmetisk akupunktur og virkemåden og om styrkende akupunktur til pre og post fødsel og igangsættende fødsels akupunktur.

Gravidtitet og fødsel
Når man er gravid er det rigtig godt at få en styrkende akupunktur behandling, så gravidteten bliver så god som mulig. oftest vil de ubalancer man i forvejen har inden graviditeten, vise sig i mere eller mindre kraftigere symptomer mens man er gravid. Hvis man går over den satte termins dato, anbefaler jeg at man får en behandling til igangsættelse. På denne måde undgå man en kemisk igangsættelse på hospitalet. akupunktur er blid måde at modne mor og barn på og er i sig selv en simpel behandling. Jeg giver oftest en massage og udfra de symptomer den kommensde mor måtte have, får hun en skræddersyet bhandling til hendes behov.

Når den gravide kvinde så føder, er det alfa omega at styrke kroppens yin. Man taler om kvindes blod indenfor kinesisk medicin. og her menes ikke kun den fysiske blod kvinden har i kroppen, men også den "energetiske" blod her indgår nemli også bryst mælk og den moderlige yin energi moderen giver sit barn. Mange mødre bliver trætte i den følgende tid, op til 1-2 år efter og dette er ikke kun den manglende søvn, der kan være symptomer som hårtab, ekstremt træthed om eftermiddagen, sovende lemmer, svimmelhed, sorte prikker for øjnene når man rejser sig, tørt hår-hud-negle, hårtab, en følelse af hudløshed/sarthed, nedtrykt humør, søvnløshed, hjertebankende, manglende eller ingen mensis. Alle disse er tegn på det man i kinesisk medicin kalder for "blod Xu" dette er den yperste yin energi i kroppen, og grundlægger mange ting i kroppen. En blod stykende behandling kan gøre underværker, og er i min klinik en rigtig dejlig og nærende oplevelse for moderen, hvor jeg kombinerer massage og punktstimulering.

Her er lidt om hvordan og hvad kosmetisk akupunktur er godt til:

Fordelene ved kosmetisk Akupunktur er:

at man på naturlig vis får udglattet sine rynker
Man får en frisk og smuk glød i huden
hudfarven bliver sund og smuk
mindsker arvæv og furer
indsunkne områder
hævelser og udposninger
mindsker porer
mindsker og forbygger dobbelthage
bedre velvære
forbedrer appelsinhud
Nogle af akupunkturens andre kendte virkninger blandt mange er:

bedre immunforsvar
bedre søvn
bedre blodomløb
mindsker hovedpine
mindsker smerter
mindsker stress
godt til modvirke/forbedre allergier.
Filosofien bag ved traditionel kinesisk medicin ser kroppen som en helhed, så når man går igang med at behandle på et område, kan nogle af de gener fra andre steder komme i bedring. En anden fordel kan også være at man kan tabe vægt da mave/milt og hele fordøjelsen kommer i omdrejninger, hvis man arbejde på dette område.

"En kosmetisk akupunktur behandling vil kunne resultere i at huden bliver næret og ansigtet bliver 'løftet'. 

Akupunktur kan også øge collagen produktionen i ansigtet, og med øget collagen, bliver rynkerne reduceret. Jo før du kommer i gang desto bedre virker det.

Jeg blev færdig som akupunktør i maj 2014 fra skolen for akupunktur og kinesisk medicin i teglgårdstræde, jeg er Rab registreret fra feb/marts 2015.