Facereading

Facereading - eller det, der hedder “chinese facereading“ - opstod i det gamle Kina i Ming Dynastiet under kejserens tid i Paladset. Kejseren havde alle de smukke konkubiner under hans vinge, og de fik en masse kosmetisk skønhedsakupunktur af de bedste akupunktører for at holde sig unge, smukke og vitale.
For at holde sig ung og vital er det essentielt, at ens organer er sunde og optimale, og det vidste man allerede dengang. Men dengang palperede man ikke kvinder, , dvs. lægerne rørte og mærkede ikke på kvindelige patienter. Så de kinesiske læger lærte sig at læse organer og sundhed i ansigtet på konkubinerne.
Senere hen blev det mere normalt og udbredt i resten af landet. Man begyndte at bruge facereading indenfor forretningslivet, coaching og ”fortune telling”.
Nu bliver det brugt i mange forskellige sammenhænge. Udover i Kina selvfølgelig, bliver facereading brugt i USA og de fleste europæiske lande.
Der er ligeledes en ny tendens til, at man professionelt bruger redskaber til at læse folks ansigter og følelser – lige facereading - som så omsættes til brug i den enkelte virksomhed.
En meget berømt amerikansk Psykolog ved navn Paul Ekman, som bl.a. har skrevet Emotional Awareness med Dalai Lama, har opfundet konceptet ”Facial Emotion Analysis”, som han bl.a. underviser folk i CIA og lufthavnspersonale i, så de bliver bedre til at spotte en potentiel terrorist. Det er desuden ham, Tim Roth’s karakter er bygget over i den amerikanske TV-serie »Lie to me«.
Og det er også ud fra dette princip, at Pixar tegnefilmen Inderst Inde, som handler om følelser, er blevet til.
Mange bruger det for at lære sig selv bedre at kende, for at nå nærmere ind til ens kerne - ens selv - eller for at slippe af med unødige tankemønstre om sig selv.
Man kan bruge facereading - ligesom man ville bruge en coaching session - for at opnå nogle personlige mål, eller for at få en bedre sundhed både fysisk og mentalt. Man kan også bruge facereading til job skifte eller karriere skifte, eller som guidning i sit parforhold.
Nogle er også bare nysgerrige og vil vide, hvad deres ansigt kan fortælle dem.
Man skal helst være fyldt 25 år, før man får en facereading, da ens karaktertræk skal være færdigudviklet.
Kort sagt kan man sige, at når vi kommer til verden, så fødes vi med den DNA, som vi arver fra sine forældre. Så sker livet, og en masse følelser og tankemønstre kommer til, og ud fra disse og vores nedarvede DNA former vi os som mennesker. Nogle af de ting, som sker i vores liv, er nyttigt for vores personlige udvikling og bliver til potentialer for os. Andre ting, som sker i vores liv, gavner ikke vores udvikling, og vi skal derfor lære at give slip på dem.
Derudover har vi alle vores sjæl, som er unik, og i dette ligger der nogle spirituelle aspekter og potentialer, man også kan se i ansigtet. Alle følelser sætter sine spor i ansigtet som linjer/rynker. Intet er godt eller dårligt i et ansigt - alt er præcis, som det skal være.
    
 Ofte vil du føle sig veltilpas og opløftet efter en facereading og med mere mod på livet med de unikke talenter, du som individ har.
Når du oplever nye ting i livet som fx at blive mor, åbner dit sind sig. Det er et skift i livet, og noget nyt sker; en ny epoke starter. Måske oplever du nye sider af dig selv: Øget dybde, sårbarhed og mere empati. Alt sammen er sider, der åbner sig, fordi du har fået noget nyt at kæmpe for. Der kan det være rigtig godt at gøre op med nogle gamle mønstre, du har været styret af, og få et “tjek” om der er noget, du har brug for at slippe for at give plads til alt det nye fantastiske, som sker i dit liv. Det er bl.a noget en facereading kan give dig.
I en facereading hos Fattima Loreen handler det om, hvilke følelser man kan give slip på for at komme videre i livet, det handler om at nå nærmere sine potentialer, om at forstå sig selv og den energi du er født med, hvordan du bruger din energi, så det er bedst for dig, så du så at sige kan “køre længere på literen”.
En facereading forgår inde i klinikken, hvor vi sidder i hver vores stol, ligesom vi ville gøre, hvis vi havde en helt almindelig samtale. Jeg fortæller, hvad jeg ser i dit ansigt og spørger dig også om ting undervejs for at læse dine mikro mimik. Det er trygt og rart, og vi går kun så dybt, som du er klar til.
Nogle har rigtig stor glæde af at kombinere en facereading med en kropsbehandling med akupunktur, da det kan være rart at få kroppen med i spil med det samme, da en facereading sætter mange ting i gang i kroppen også.
En behandling vil hjælpe med at manifestere de ting, som er kommet frem i facereadingen, i din fysiske krop og dit sind, og dermed også i dit hverdagsliv.
En facereading koster 950,-, og en facereading inkl. akupunktur koster 1550,- 1 times akupunktur med massage 675,-
1,5 times akupunktur med massage 950,-
Jeg glæder mig til at tage imod dig og hjælpe dig på vej i din personlige udvikling.