Caci Treatment/ Naturlig facelift signatur behandling

Vores naturlige ansigtsløftning er en muskulær ansigtsbehandling, som ved at stimulere og løfte ansigtsmusklerne dermed får et ansigtsløft. Du får styrket alle 43 muskler som du har i ansigtet.
Samtidig med denne ansigtsbehandling får du akupunktur på kroppen, hvor vi arbejder med nogle af kroppens største qi-punkter, som bl.a. styrker hudens spændstighed, collagen og blodtilførsel i ansigt og huden. Og som ekstra bonus styrker akupunkturen bl.a. immunforsvaret, giver en bedre nattesøvn, nedsætter depression og stress, hjælper med jordforbindelse og øger din koncentration.
Man kan tilvælge ekstra akupunktur, hvis man har andre specifikke problemer, man døjer med, ligesom man kan tilvælge kosmetisk akupunktur, hvilket består af akupunktur behandling i ansigtet samt nakke massage.

Collagen er det ’lim’, der får hud, muskler og knogler til at hænge sammen. Med alderen falder vores collagen produktion, hvilket bl.a. medfører rynker og slap hud. Igennem lang tids research har vi fundet frem til de perfekte akupunkturpunkter, som aktiverer en øget collagen produktion. Denne behandling behandler både inde- og udefra, dvs. at musklerne og collagen bliver stimuleret, hvilket fører til øget stimulering og dermed et ansigtsløft. Yderligere arbejder vi med hudens proces, så du får en flottere glød samt en smukkere, blødere og mere glat hud. Mange kunder synes også at se en formindskelse af ansigtets porer og solpigmenteringer efter behandlinger.

For et varigt resultat kræves følgende:

10-15 behandlinger med 5-7 dage imellem.
Efter endt forløb skal man have en behandling hver 5./6. uge for at opretholde ansigtsløftet.
Springer du en gang over midt i forløbet, vil et behandlingsforløb gå tabt, og man skal starte forfra med nye 10-15 behandlinger. Ligeledes er det vigtigt at overholde de 6 ugers interval mellem opfølgende behandlinger, ellers går også effekten af hele forløbet tabt, og man skal starte forfra.

Priser pr. gang:

Naturligt ansigtsløft 950,-
Naturligt ansigtsløft m. Ekstra kropsakupunktur 1100,-
Naturligt ansigtsløft m. Kosmetisk akupunktur 1450,-
Naturligt ansigtsløft m. Hyaluronic maske (ekstra fugt- givende + ekstra anti aging) 1150,-
Hvis du booker de første 10 gange hos Luna, giver vi dig 3.000 kr. i rabat. 6.500 kr. for 10 gange. (normal pris 9.500 kr.)

"Reelt ser jeg 10 år yngre ud efter en naturlig ansigtsløft behandling, huden er mere spændstig og har en flot glød."

Paprika Steen